Gavekort
Gavekort
kr. 100,00kr. 500,00 Select options

Gavekort

kr. 100,00kr. 500,00

Gavekortet

Med et gavekort fra plejeprodukter.dk kan du f.eks. glæde en ven, en kollega eller en veninde med hudpleje- og parfume- produkter af højeste kvalitet. Skal gaven være unik og passe til et wellness tema eller blot være forkælelse af en du holder af så er et gavekort fra plejeprodukter nemt, unikt og betænksomt.

Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast fragtpris, Lav pris og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 75 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

Gavekort

Her kan du købe et gavekort, som kan indløses som betaling her på knivkunst.dk.

Kender du en der enten allerede elsker at håndbygge egne knive eller en der er kreativ som elsker ideen om at lave sin egen kniv ? Er du ikke helt sikker på hvilke produkter personen ønsker sig eller blot vil give dem valgmuligheden i vores store sortiment så er et gavekort en rigtig god gave.

Gavekortet fra knivkunst.dk er en gave der giver den du holder af en flere timers kreativ tid, med fokus på at skabe flotte resultater.

Et gavekort til knivkunst.dk er til den kreative person duu holder af, måske en kollega, en ven eller måske skal fødselsdagsgaven være frit valg i shoppen på knivkunst.dk

Vores sortiment af Horn, Ben, tænder og træ er af højeste kvalitet (Det er de øvrige varer selvfølgelig også). Produkterne henvender sig ikke kun til mænd, men til alle som har en kreativ side. Træ, ben og horn m.m. kan benyttes til andet en kun at bygge knive.

Dertil har vi også smykker i sortimentet.

Gavekortet sendes pr. mail efter endt bestilling og betaling her på siden – Gavekortet købes som et hvert andet produkt.

Gør en ven, veninde, kollega eller anden person glad med et gavekort fra knivkunst.dk